tisdag 25 november 2008

Ingen regel utan undantag...

Med ångor av avslagen öl och en stickande doft av nybakad skit vaknade man med en känsla av deprition och ångest tills man kollade ut genom fönstret då en känsla av panikångest började bli påtalig, men som följdes av tanke att hur skönt det skulle vara om man hade en egen slav! Lathet borde klassas som en sjuklig åkomma så man på recept från apoteket kunde få sig en egen liten skitgörare, så man slapp att göra allt det tråkiga här i livet! menmen kanske i framtiden.

Skulle vart på frivården igår igen! det gjorde sig påmint när jag såg att ja hade 18st missade samtal i telefonen, har väl missat ca 6-7 möten och med tanke på dom rätt så humoristiska brev ja fått så verkar han nu måtligt irriterad på mig över att ja aldrig kommer eller svarar i telefonen. Men efter som ja ändå ska dit idag kl8:30 med en viss försening pga missad buss på nåt skit som heter Prime for life som ska hålla på i flera timmar så kunnde dom ju lägga mötet på samma dag iaf! ett jävusskap att ta sig ut dit. Må all vätska i världen vara laxerande för dom och deras åsikter, och lopporna från tusen kameler slå läger i deras armhålor!


Den som aldrig gör en dårskap är inte så klok som han tror...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas din afrikanska bärfis samling inte attackerar din nyinköpta ost!

Anonym sa...

Ok det var synd.. synd att du inte hörde av dig, för jag trodde inte du var intresserad längre så jag slängde dom igår tyvärr.